ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Τυλίγει κλωστές γύρω από τα χέρια της, Δείτε πώς 30 λεπτά αργότερα, έχει το πιο απίστευτο αξεσουάρ!

img

Σας πιάνει και εσάς η βαρεμάρα του χειμώνα; Με τις χαμηλές θερμοκρασίες και το λιγοστό ήλιο, είναι δύσκολο να διατηρήσεις υψηλά τα επίπεδα δημιουργικότητας. Φεύγεις για τη δουλειά και δεν έχει ξημερώσει ακόμα, γυρνάς και έχει τελειώσει κιόλας η μέρα… είναι μία σκοτεινή περίοδος, αρκετή για να σας ρίξει σε λήθαργο,

Και ενώ θα ήταν καλό να επισκεφτείτε ένα γιατρό άμα νιώθετε πως έχετε κατάθλιψη, υπάρχουν και κάποια πράγματα που μπορούν εύκολα να σας ανεβάσουν τη διάθεση.

Μία καλή ιδέα είναι η άσκηση. Παρόλο που κάποιες μέρες είναι πολύ κρύες για να βγείτε για τρέξιμο, άμα γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, σίγουρα θα δείτε διαφορά στη ψυχολογία σας. Ένας άλλος τρόπος είναι να δοκιμάζετε καινούργιες συνταγές. Υπάρχουν πολλές υγιεινές και πεντανόστιμες συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ωστόσο, ο αγαπημένος μου τρόπος είναι να δημιουργώ πράγματα. Με λίγη κλωστή και τα χέρια σας μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κασκόλ, για εσάς ή και για δώρο. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καν να βγείτε από την κουβέρτα σας!


ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Τυλίγει κλωστές γύρω από τα χέρια της, Δείτε πώς 30 λεπτά αργότερα, έχει το πιο απίστευτο αξεσουάρ!


ΠΗΓΗ: » https://www.enallaktika.gr