ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι όταν επιλέγουμε τον σύντροφο που θέλουμε να περάσουμε την ζωή μας

img

Όταν σκέφτεσαι πως θα είναι η ζωή με τον τέλειο σύντροφο για σένα, μάλλον σκέφτεσαι ρομαντικά ραντεβού, ονειρικά ταξίδια, αγκαλίτσες στον καναπέ και συναρπαστικό σεξ. Είσαι σίγουρη όμως ότι η πραγματικότητα θα είναι έτσι;

Σε μια σχέση υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, γιατί όμως όταν σκεφτόμαστε πως θα είναι ο σύντροφος της ζωής μας πάντα λογαριάζουμε τις καλές στιγμές; Γιατί σκεφτόμαστε «με αυτόν θα μπορούσα να κάνω απίθανα ταξίδια» ή «είναι τέλειος στο κρεβάτι» αντί να σκεφτόμαστε «ξέρει να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού» ή «κάνει οικονομία χωρίς να είναι τσιγκούνης»

Οι όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου θα χτίσουν όμορφες βάσεις για μια ευτυχισμένη σχέση, όμως οι δύσκολες στιγμές και ο τρόπος που θα τις αντιμετωπίσετε είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης. Οι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθούν, τα παιδιά πρέπει να πάνε φροντιστήριο, τα ρούχα πρέπει να πλυθούν… ποιον θες να έχεις δίπλα σου αυτές τις στιγμές;

Έτσι είναι η ζωή, για αυτό όταν σκεφτόμαστε ποιος θα είναι ο σύντροφος για τη ζωή μας πρέπει να σκεφτόμαστε με ποιον θέλουμε να μοιραστούμε όχι μόνο τις ωραίες, αλλά και τις βαρετές και τις δύσκολες στιγμές.

Ξέρεις, εξάλλου, ότι μετά από μερικά χρόνια το πάθος θα μειωθεί, ο σύντροφός σου μπορεί να μην είναι το ίδιο σέξι και σίγουρα θα έχετε αλλάξει και δεν θα θέλετε τα ίδια πράγματα με σήμερα. Η σωστή επικοινωνία, η κατανόηση, ο σεβασμός και φυσικά η αγάπη είναι όλα αυτά που πρέπει να ψάχνεις σε μια σχέση ζωής.

Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι το άλλο σου μισό στην καθημερινότητα και στη ζωή και να έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι για να ζεις ισορροπημένα αλλά και να εξασφαλίσεις ότι θα νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια μέσα σε μια ευτυχισμένη σχέση.

 


ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι όταν επιλέγουμε τον σύντροφο που θέλουμε να περάσουμε την ζωή μας


ΠΗΓΗ: » https://www.enallaktika.gr