ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Ανοίγουμει μια τρύπα στο μπιφτέκι και το ρίχνουμε στο τηγάνι!

img

Το μπέργκερ είναι από τα πιο εύκολα και αγαπητά φαγητά. Σε όλους αρέσει το ζουμερό μπιφτέκι συνοδευμένο από λιωμένο τυρί μέσα σε καλοψημένα ψωμάκια.

Μερικές φορές όμως χρειαζόμαστε μια αλλαγή, ακόμα και στα αγαπημένα μας πιάτα. Ο Dave Hax μας δείχνει έναν απλό τρόπο, κάνοντας απλά μια τρύπα στην μέση του μπιφτεκιού και προσθέτοντας ένα υλικό.

Δείτε πώς να φτιάξετε κι εσείς αυτό το λαχταριστό μπέργκερ:

Υλικά:

  • -μισό κιλό κιμά
  • -κόλιαντρο
  • -1 μεσαίο κρεμμύδι
  • -2 αβγά
  • -1 κ.σ. Λάδι
  • -1 κ.σ. Μουστάρδα
  • -αλάτι και πιπέρι

Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ. Πάρτε λίγο κιμά και ζυμώστε ένα μπιφτέκι. Στην συνέχεια πάρτε ένα μικρό ποτήρι και χρησιμοποιήστε το για να ανοίξετε μια τρύπα στο κέντρο του μπιφτεκιού. Προσέξτε το «δαχτυλίδι» να είναι αρκετά χοντρό, ώστε να μην διαλυθεί στο τηγάνισμα.

Το επόμενο βήμα θα απογειώσει το μπέργκερ σας. Δείτε στο βίντεο τι κάνει ο Dave Hax και πώς να ετοιμάσετε το ολόκληρο το μπέργκερ.


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Ανοίγουμει μια τρύπα στο μπιφτέκι και το ρίχνουμε στο τηγάνι!


ΠΗΓΗ: » https://www.enallaktika.gr