ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ: Έλαιο Ρόδι (Pomegranate Seed Oil)

img

Το έλαιο του Ροδιού (Pomegranate Seed Oil) προέρχεται μέσω  ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του δέντρου Punica Granatum Linn, της κοινής Ροδιάς. Πρόκειται για λάδι περιζήτητο στη σύγχρονη βιομηχανία καλλυντικών, καθώς δρα ιδιαιτέρως ευεργετικά στο δέρμα.Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και φλαβονοειδή, ενώ διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν το δέρμα από την αφυδάτωση και τα σημάδια της ηλικίας.Θεωρείται ότι συμβάλει αποτελεσματικά στη σύσφιξη της επιδερμίδας, αυξάνοντας την ελαστικότητά της και απαλύνοντας τις ρυτίδες. Αποτελεί ιδανική τροφή για την ώριμη επιδερμίδα, καθώς καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες προωθώντας την υγιή ανάπτυξη νέων κυττάρων. Οι εξαιρετικές ιδιότητες του ελαίου ροδιού το καθιστούν ιδανικό συστατικό για πολλά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος. Αρκεί να προσθέσετε μια μικρή μόνο ποσότητα στα καλλυντικά σας, τα σαπούνια και τα λάδια μασάζ και οι ευεργετικές ιδιότητές του θα γίνουν άμεσα ορατές.


ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ: Έλαιο Ρόδι (Pomegranate Seed Oil)


ΠΗΓΗ: » https://www.enallaktika.gr