ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από μια αγκαλιά.

Πόσο όμορφη είναι μια αγκαλιά που σε γεμίζει από πάνω μέχρι κάτω, σε φωτίζει και σε κάνει να κλείνεις τα μάτια σου και να νιώθεις πλήρης.

Γιατί; Επειδή η αγκαλιά είναι μια κίνηση που μπορεί να διαλύσει τους φόβους, να σας ενισχύσει, να ενδυναμώσει τους δεσμούς, να σας χαλαρώσει και να σας βοηθήσει να παραμένετε ψύχραιμοι. Η ζεστασιά που μεταδίδουμε με μια ειλικρινή αγκαλιά μπορεί να συγκριθεί με τη θερμότητα της καρδιάς επειδή μια αγκαλιά μας κάνει να αισθανόμαστε σαν να είμαστε στο σπίτι μας.

Αγκαλιά, το καλύτερο φάρμακο για την ανακούφιση της ψυχής

Οτιδήποτε και να μας συμβεί, η ζεστασιά μιας αγκαλιά από κάποιον που νοιαζόμαστε είναι ζωτικής σημασίας για την ευεξία μας και για να νιώθουμε καλύτερα τις δύσκολες στιγμές. Είναι κάτι πραγματικά απλό αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να το βρεις.

Μια μικρή αγκαλιά μπορεί να στεγνώσει πολλά δάκρυα, μια μικρή λέξη γεμάτη καλοσύνη μπορεί να μας γεμίσει με ευτυχία και ένα μικρό χαμόγελο μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Είναι τα μικρά πράγματα που γεμίζουν τον κόσμο μας με γαλήνη και αγάπη…

Η αγκαλιά είναι μια σούπερ δύναμη που όλοι μας διαθέτουμε, μια εξαιρετική ιαματική θεραπεία για τον πόνο της καρδιάς, την απογοήτευση, την εγκατάλειψη ή την προδοσία.

Επομένως, όποτε μπορούμε θα πρέπει να επωφελούμαστε από την καλύτερη θεραπεία που υπάρχει για την καταπολέμηση του άγχους, για να απολαμβάνουμε τη χαρά της αγάπης και την ένωση δυο σωμάτων που εκδηλώνουν συναισθήματα στοργής, συμπόνιας και ζεστασιάς.

Οι αγκαλιές διώχνουν τους φόβους μας

Όταν δυο ψυχές που αγκαλιάζονται, δημιουργείται κάποιο αίσθημα ειλικρίνειας και με αυτή την ενέργεια προσφέρουν η μια στην άλλη την ασφάλεια που χρειάζονται για να αντιμετωπίζουν εμπόδια, δύναμη για να ανταπεξέρχονται στα προβλήματα της ζωής και γερά θεμέλια για την ευτυχία τους.

Αυτές οι αγκαλιές μας βοηθούν να θυμόμαστε ότι μπορούμε να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες και ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Μας γεμίζουν με χαρά. Αυτές οι αγκαλιές μπορεί να είναι τόσο σφιχτές που να νιώθουμε ότι θα σπάσουμε αλλά στην πραγματικότητα μας ενδυναμώνουν.

Χωρίς αμφιβολία οι αγκαλιές είναι μια ξεχωριστή σύνδεση που μεταφέρει ένα θεραπευτικό μήνυμα. Αποτελεί την καλύτερη θεραπεία για την ανανέωση των αισθημάτων, ηρεμεί τα συναισθήματα και μας βοηθά να επικοινωνούμε με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Όταν αγκαλιαζόμαστε γινόμαστε πιο υπομονετικοί, χαλαρώνουμε, νιώθουμε αγαπητοί και όλα αυτά ενισχύουν την αυτοεκτίμησή μας, την αγάπη για τον εαυτό μας και την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τους φόβους μας.

Είναι απαραίτητο για την επιβίωσή μας να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας

Έχετε ποτέ κατευνάσει τα συναισθήματά σας δίνοντας στον εαυτό σας μια αγκαλιά; Έχετε αισθανθεί τη ζεστασιά; Έχετε συγχαρεί τον εαυτό σας για τα επιτεύγματά του; Αυτή η οικεία αγκαλιά είναι ζωτικής σημασίας καθώς θα σας βοηθήσει να βγείτε από το καβούκι σας, την απομόνωση και να επεξεργαστείτε την τέχνη της αυτοεκτίμησης για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας.

Αγκαλιάζοντας τον εαυτό μας, ανοιγόμαστε, συνδέουμε τον εσωτερικό με τον εξωτερικό κόσμο και βοηθάμε τον εαυτό μας να προχωρήσει και να εξελιχθεί. Είναι απλό: αγκαλιάζοντας τον εαυτό σας, αγκαλιάζετε τη ζωή σας.

Όταν αγκαλιάζετε τον εαυτό σας, τον αγαπάτε. Και αν αγαπάτε τον εαυτό σας, τον γνωρίζετε. Σηκώστε τα χέρια σας και αφήστε τα συναισθήματά σας να προσεγγίσουν την καλή ζωή.

Χάρη σε αυτή την αγκαλιά, μπορούμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας από ψεύτικες αγάπες, την εξάρτηση, την υπερβολική εξιδανίκευση και από οτιδήποτε άλλο αποδυναμώνει ή περιορίζει το θάρρος και την καλοσύνη μας.

Η αγκαλιά εξαφανίζει τη θλίψη μας

Σε πολλές στιγμές της ζωής μας αυτές οι αγκαλιές θα καταφέρουν να κάνουν τη διαφορά. Όπως λένε: τα θλιμμένα μάτια έχουν ανάγκη από λιγότερες ερωτήσεις και περισσότερες αγκαλιές και μερικές φορές αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμαστε.

Όταν κάποιος πρόκειται να πεθάνει, δεν μετανιώνουν που μοιράζουν πολλές αγκαλιές για να μεταδώσουν την ενέργεια και τη στοργή τους. Εκείνες τις στιγμές, μετανιώνουμε που έχουμε απορρίψει ανθρώπους που αγαπάμε, που δουλεύαμε τόσο σκληρά κάθε μέρα αλλά δεν εκφράζαμε και την αγάπη μας.

Αυτό είναι ένα ιδανικό μάθημα που θα πρέπει να κατανοήσουμε για να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας περισσότερο και στη συνέχεια να δίνουμε και να παίρνουμε αγκαλιές όποτε χρειαζόμαστε αυτή τη βιταμίνη για να γεμίσουμε το σώμα και το μυαλό με ενέργεια. Είναι κάτι που ποτέ δεν θα μετανιώσετε.
ΠΗΓΗ: » fanpage.gr

Tags
Σχετικές ειδήσεις
 

22 Αραβικές παροιμίες που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το μυαλό σας.

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...
 

«Όχι ρε φίλε, δεν είσαι ειλικρινής, αγενής είσαι»

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...
 

5 φράσεις για να αντιμετωπίσετε τους αγενείς ανθρώπους και να τους βάλετε στην θέση τους.

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε ΠΩΣ γίνονται τα 6 πιο Διάσημα Ταχυδακτυλουργικά Κόλπα! Το 4ο θα σας αφήσει άφωνους!

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...
 

Έχετε άγχος; Διαβάστε το και σε 2 λεπτά θα νιώσετε υπέροχα! 100 % αποτελεσματικό

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...
 

10 Τραγικοί Τύποι Αντρών που ΔΕΝ έχουν ιδέα ΠΩΣ να συμπεριφερθούν σε μια Γυναίκα. Τον 6ο σίγουρα τον έχεις Συναντήσει!

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...
 

Απίστευτο! Δείτε τι συμβαίνει στις χώρες που νομιμοποιούνται τα ναρκωτικά!

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...
 

Γιατί βλέπουμε πιο καθαρά όταν κλείνουμε λίγο τα μάτια μας;

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...
 

Απολαυστικό βίντεο δείχνει πώς είναι μια ταινία χωρίς τα ειδικά εφέ

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...
 

Γιατί οι καλοί άνθρωποι κάνουν κακά πράγματα;

18/05/2018 Διαβάστε το άρθρο...