ALTERNATIVE /

Καψέλλα (Capsella Bursa)


Οικογένεια: Brassicaceae, Γένος: Capsella Παρασιτικό φυτό της Ανατολικής Ευρώπης και της Μικράς Ασίας με κύριο χαρακτηριστικό την αιμοστατική του ιδιότητα. Στη χώρα μας το συναντούμε και με τις ονομασίες αγριοκαρδαμούρα και τραγιά. Για τις θεραπευτικές του ιδιότητες χρησιμοποιείται όλο το φυτό το οποίο περιέχει σαπωνίνες, έλαιο μουστάρδας, φλαβονοειδή, ρητίνη, μονοαμίνες, χολίνη, ακετυλχολίνη, σιτοστερόλη και βιταμίνες Α,Β και C.
why do wifes cheat why do women cheat why do husbands cheat
why do married men cheat redirect link

Κυνόροδο (Rosa Canina)


Οικογένεια: Rosaceae, Γένος: Rosa Το Κυνόροδο (Rosehip) ονομάζεται επίσης αγριοτριανταφυλλιά, ροδαριά, κυνοροδή. Είναι φυτό γνωστό από την αρχαιότητα και υπάρχουν διάφοροι θρύλοι και παραδόσεις σε κάθε λαό γύρω από το όνομά του. Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία το ρόδο ήταν στην αρχή λευκό. Βάφτηκε με το αίμα της Αφροδίτης κόκκινο, όταν πήγε με γυμνά πόδια να σώσει τον ¶δωνη από τα χέρια του ¶ρη και πάτησε την ακανθοφόρο ροδή την οποία έβαψε με αίμα.
online purchase abortion pill buy the abortion pill online where can you buy the abortion pill
go women affair click here
my husband cheated on me dating site for married people how many men have affairs
dating for married my husband cheated with a man women who cheat on relationships

Κρόκος (Crocus satius L.)


Οικογένεια: Iridaceae, Γένος: Crocus Ο Κρόκος ο ήμερος είναι ένα από τα πιο σπάνια φαρμακευτικά φυτά. Τα αποξηραμένα στίγματα του λουλουδιού αποτελούν τον πολύτιμο κρόκο ή σαφράν ή ζαφορά ή σαφράνι. Εδώ και τριακόσια χρόνια ο Κρόκος καλλιεργείται και αναπτύσσεται αποκλειστικά στο Ν. Κοζάνης. Ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητά του, που τον κατατάσσει στην πρώτη κατηγορία κρόκου βιολογικής καλλιέργειας στον κόσμο. Διατίθεται σε δυο μορφές, νημάτια και σκόνη, σε ειδικές συσκευασίες.
on line abortion pill pill for abortion online how to order the abortion pill online
why do wifes cheat cheat on husband why do husbands cheat
dating for married read here women who cheat on relationships
wife cheated on me link married affairs sites

Κριθαρόχορτο - Χλόη Κριθαριού (Hordeum Vulgare)


Οικογένεια: Poaceae, Γένος: Hordeum Το κριθάρι (Hordeum vulgare) είναι δημητριακός καρπός που καλλιεργείται σε διάφορα κλίματα και καταναλώνεται ευρέως ως βασικό είδος διατροφής. Σήμερα χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για την παρασκευή ψωμιού, μπύρας αλλά και ζωοτροφών. Σύμφωνα με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, το κριθάρι περιέχει βιταμίνες Ε, C, και Β12. Είναι επίσης πλούσιο σε καροτίνη, ασβέστιο, σίδηρο , μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, μαγγάνιο, μόλυβδο, γερμάνιο, χαλκό, λίθιο, ψευδάργυρο και σελήνιο.
online purchase abortion pill online where can you buy the abortion pill
why people cheat online signs of unfaithful husband

Κράταιγος (Crataegus Oxyacantha)


Οικογένεια: Rosaceae, Γένος: Crataegus ¶λλα ονόματα: Τρικουκιά, Μουρζιά, Μπουρμπουτζελιά, Τσαμπουρνιά, ξαγκαθιά. O Κράταιγος (Crataegus Oxyacantha) ανήκει σε μία μεγάλη οικογένεια θάμνων και δέντρων που ευδοκιμούν στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Χρήσιμα τμήματα του φυτού είναι τα φύλλα, τα άνθη και οι καρποί του. Ο Διοσκουρίδης πρώτος παρατήρησε την χρησιμότητα του Κράταιγου στην αντιμετώπιση καρδιακών παθήσεων
cytotec abortion order abortion pill cytotec abortion
why do married men cheat i dreamed my husband cheated on me link
dating for married read here women who cheat on relationships
go husband cheated wife cheated on me

Κράνα (Cornus Officinalis)


Οικογένεια: Cornaceae, Γένος: Cornus Η Κρανιά (Cornus Mas) είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο με χαρακτηριστικούς κόκκινους, σαρκώδεις καρπούς και ιδιαίτερα σκληρό κορμό. Η λατινική ονομασία του φυτού προέρχεται από την ελληνική λέξη κέρας (κέρατο), με το οποίο παρομοιάζεται ο ιδιαίτερα ανθεκτικός κορμός του, τον οποίο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες για την κατασκευή όπλων.

Κουρκουμάς (Curcuma longa)


Οικογένεια: Zingiberaceae, Γένος: Curcuma Ο Κουρκουμάς (turmeric) ή κιτρινόριζα, είναι ριζοματοειδές, ποώδες, πολυετές φυτό της ίδιας οικογένειας με το τζίντζερ. Χρησιμοποιείται εκτενώς ως συστατικό στη παραγωγή του μείγματος «καρυ» που χαρακτηρίζει τα ινδικά φαγητά. Χρήσιμο τμήμα του φυτού είναι η ρίζα του ολόκληρη ή κομμένη. Στην σύγχρονη βοτανοθεραπεία ο Κουρκουμάς θεωρείται ένα ήπιο φυσικό αντισηπτικό με αντιβακτηριδιακούς παράγοντες, χρήσιμους για την απολύμανση στα κοψίματα και τα εγκαύματα.
why do married men cheat redirect link
wife cheated on me cheat on husband married affairs sites
why people cheat married men that cheat signs of unfaithful husband
side effects abortion pill abortion clinics chicago what is the procedure for an abortion

Κολλιτσίδα (Arctium Lappa)


Οικογένεια: Asteraceae, Γένος: Arctium Ένα από τα ισχυρότερα βότανα στον κόσμο, το οποίο το συναντάμε και με τις ονομασίες λάππα, πλατανομαντηλίδα και αρκουδοβότανο. Θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα διουρητικά και εφιδρωτικά βότανα, ενώ βοηθά στην αποτοξίνωση και στον καθαρισμό του αίματος και αυξάνει την έκκριση χολής ώστε να αφομοιωθούν καλύτερα τα λιπαρά τρόφιμα.
wife cheated on me why most women cheat married affairs sites

Κόλιανδρος (Coriandrum Sativum)


Οικογένεια: Apiaceae, Γένος: Coriandrum Ο κόλιανδρος είναι γνωστός και χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα. Υπήρχε στους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, αναφέρεται στη Βίβλο και σε Αιγυπτιακούς πάπυρους. Οι Κινέζοι πίστευαν ότι ο κόλιανδρος είναι το κλειδί για τη μακροζωία και την αιωνιότητα. Στο Μεσαίωνα το χρησιμοποιούσαν ως ισχυρό αφροδισιακό. Οι Ινδοί το χρησιμοποιούν ευρέως, αφού το βασικό συστατικό του κάρυ είναι ο κόλιανδρος.
dating for married read here women who cheat on relationships

Κόκκινο τριφύλλι (Trifolium Pretense)


Οικογένεια: Fabaceae, Γένος: Trifolium Το κόκκινο τριφύλλι (Red Clover) είναι ποώδες πολυετές φυτό με τρίφυλλα, οδοντωτά φύλλα και άνθη που έχουν μώβ ανοιχτό χρώμα. Χρήσιμο είναι ολόκληρο το φυτό και οι σπόροι του, αλλά στην φαρμακευτική χρησιμοποιούνται κυρίως οι ανθοφόρες κορυφές του. Το φυτό περιέχει φαινολικά γλυκοσίδια, φλαβονοειδή, κουμαρίνες και κυανιούχα γλυκοσίδια.

Κισσός (Hedera Helix)


Οικογένεια: Araliaceae, Γένος: Hedera Ο Κισσός χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς από την αρχαιότητα. Χρήσιμα τμήματα του φυτού είναι τα φύλλα και οι καρποί του. Τα κύρια ενεργά συστατικά του Κισσού είναι σαπωνίνες, στερόλες, πολυαλκάνες, flavonol glycosides (κυρίως rutin και kaempferol), τανίνες και καροτένη. Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία τα φύλλα του Κισσού χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων του αναπνευστικού συστήματος.
go women affair click here
wife cheated on me link married affairs sites

Κατουάμπα (Erythroxylum Catuaba)


Οικογένεια: Erythroxylaceae, Γένος: Erythroxylum Το Catuaba είναι ένα μικρό συμπαγές δέντρο με κίτρινα και πορτοκαλί λουλούδια και μικρούς κίτρινους καρπούς, το οποίο φύεται στη Βόρεια Βραζιλία, στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Το φυτικό φάρμακο Catuaba έχει μια μακρά ιστορία χρήσης ως αφροδισιακό.Οι Ινδιάνοι της Βραζιλίας ανακάλυψαν από πολύ παλιά την αφροδισιακή του δράση και το ονόμαζαν δένδρο της αγάπης.
how to order the abortion pill online abortion pill order abortion pill

Κάρδαμο (Cardamom - watercress)


Οικογένεια: Zingiberaceae, Γένος: Elettaria Cardamomum & Amomum Λέγεται ότι οι αρχαίοι στρατηγοί διάταζαν τους στρατιώτες να τρώνε κάρδαμο για να πάρουν κουράγιο. Από κει προφανώς, βγήκε και το ρήμα «καρδαμώνω». Τα Κάρδαμο είναι τροπικό μονοετές ποώδες φυτό, αγγειόσπερμο, δικότυλο, αυτοφυές, αλλά και καλλιεργούμενο σε όλο τον κόσμο, με χαρακτηριστική οσμή, λογχοειδή λεία φύλλα και λευκά μικρά λουλούδια.
why do married men cheat i dreamed my husband cheated on me link

Κάππαρη (Capparis)


Οικογένεια: Capparaceae, Γένος: Capparis Γνωστή από την αρχαιότητα, όπου θεωρούσαν ότι διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς ο αρχαίος γιατρός Διοσκουρίδης συνιστούσε τα φύλλα και τη ρίζα του φυτού για να εξαφανίζονται τα πρηξίματα. Η κάπαρη είναι γνωστή για την χρήση της στην μαγειρική, ενώ διαθέτει έντονη πικάντικη γεύση, η οποία προέρχεται από το σιναπέλαιο (έλαιο μουστάρδας). Πέραν αυτής της χρήσης όλα τα μέρη του φυτού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ιατρικούς σκοπούς.

Καλέντουλα (Calendula Arvensis)


Οικογένεια: Asteraceae, Γένος: Calendula Είναι μονοετές φυτό, το οποίο προέρχεται από τη Κεντρική και Νότια Ευρώπη. Η Καλέντουλα ανθίζει τις πρώτες μέρες των περισσότερων μηνών του χρόνου και πήρε το όνομα της από τη λατινική λέξη kalendae (καλένδες) που σημαίνει οι πρώτες ημέρες κάθε μήνα. Για θεραπευτικούς σκοπούς χρησιμοποιούνται τα άνθη του φυτού. Τα άνθη της καλέντουλας έχουν θεωρηθεί ευεργετικά για τη μείωση των φλεγμονών και τη γρήγορη αποθεραπεία πληγών
cytotec abortion abortion pill cytotec abortion
go women affair click here

Σελίδα 1 από 33 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 494
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page