ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ / ΒΟΤΑΝΑ

Κρεμμύδι (Allium Cepa)


Οικογένεια: Liliaceae, Γένος: Allium Το κρεμμύδι είναι ένα από τα πρώτα φυτά που καλλιέργησε ο άνθρωπος. Πρόκειται για διετές φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae), με πολλές ποικιλίες με λευκή, κίτρινη, καφέ και κόκκινη φλούδα σε διαφορετικά μεγέθη, ενώ οι μικρότερες από αυτές είναι και οι πιο καυτερές. Ως αρχικός τόπος προέλευσης του φυτού πιθανολογείται η κεντρική Ασία. Το «¶λλιο το Κρόμμυο» ήταν πασίγνωστο ως άρτυμα στην αρχαία Ελλάδα, την αρχαία Αίγυπτο και στην αρχαία Κίνα, ενώ από τις αμέτρητες αναφορές που σώζονται εδώ και αιώνες, φαίνεται πως το κρεμμύδι ήταν το πιο δημοφιλές λαχανικό στους περισσότερους λαούς.

Βίνκα (Vinca Major)


Οικογένεια: Apocynaceae Γένος: Vinca Φυτό ποώδες, αειθαλές, με μακρύ έρποντα βλαστό, της οικογένειας των Αποκυνίδων (Apocynaceae), που φυτρώνει κυρίως στο Βέρμιο, αλλά συναντάται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Σε πολλά μέρη την συναντάμε επίσης και με την ονομασία Μυρτιά. Η Βίνκα είναι φαρμακευτικό βότανο, γνωστό από την αρχαιότητα. Ο Διοσκουρίδης, ο οποίος την αναφέρει ως Κληματίδα, Φιλαιτέριον και
go women affair click here

Ιτιά (Salix Cortex)


Οικογένεια: Salicaceae, Γένος: Salix Η Ιτιά είναι ένα όμορφο φυλλοβόλο δέντρο που ανθίζει την άνοιξη και ανήκει στην οικογένεια των Σαλικωδών (Salicaceae), η οποία αριθμεί περισσότερα από 400 είδη. Ανάμεσα στα είδη που χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς, είναι η Ιτιά η Λευκή ή Ασημοϊτιά (Salix alba), η Ιτιά η Εύθραυστη ή Σπαζοϊτιά (Salix fragilis), η Ιτιά η Μελανή (Salix nigra) και η Ιτιά η Πορφυρή ή Κοκκινοϊτιά (Salix purpurea).
redirect women looking to cheat infidelity

Σκόρδο (Allium Sativum)


Οικογένεια: Amaryllidaceae, Γένος: Allium Πρόκειται για μονοετές ή και πολυετές, ποώδες φυτό το οποίο ανήκει στην οικογένεια των Λειριοειδών ή Υακινθοειδών. Κατάγεται από την κεντρική και ανατολική Ασία και ο βολβός του χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως άρτυμα στην παρασκευή φαγητών, αλλά και για φαρμακευτικούς σκοπούς. Κατά την αρχαιότητα, το σκόρδο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.
go women affair click here
why people cheat married men that cheat signs of unfaithful husband
side effects abortion pill link what is the procedure for an abortion

Κολχικό (Colchicum Autumnale)


Οικογένεια: Colchicaceae, Γένος: Colchicum Είναι φυτό ποώδες, πολυετές ενδημικό της Ευρώπης και ανήκει στην οικογένεια των Λιλιειδών (Liliaceae). Είναι γνωστό και σαν φθινοπωρινός κρόκος, αλλά δεν πρέπει να συγχέεται ούτε με το κρόκο ούτε με τη ζαφορά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιείται στη θέση της ζαφοράς στη μαγειρική γιατί αν φαγωθεί οποιοδήποτε μέρος αυτού του φυτού μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο. Ο μύθος αναφέρει πως με το δηλητήριο αυτό η Μήδεια σκότωσε τα παιδιά της στην Κολχίδα και γι' αυτό το λόγο το φυτό ονομάσθηκε κολχικό.
online purchase abortion pill online where can you buy the abortion pill
how to order the abortion pill online where can you buy the abortion pill order abortion pill
why do married men cheat i dreamed my husband cheated on me link
why people cheat married men that cheat signs of unfaithful husband

Σινάπι (Sinapis Arvensis)


Οικογένεια: Brassicaceae, Γένος: Sinapis Το Σινάπι είναι ένα ετήσιο αυτοφυή ή καλλιεργούμενο, επιζήμιο ζιζάνιο γιατί αναπτύσσεται γρηγορότερα από τα καλλιεργούμενα φυτά και γενικώς τα πνίγει. Ανήκει στην οικογένεια των Σταυρανθών και στην περιοχή της Μεσογείου συναντούμε οκτώ είδη από τα οποία τρία είναι τα πιο γνωστά, το λευκό Σινάπι (Sinapis Alba), το μαύρο Σινάπι (Sinapis Nigra) και το άγριο Σινάπι (Sinapis Arvensis). Το άσπρο Σινάπι συναντιέται κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά φύεται και στην Ελλάδα όπου καλλιεργείται σαν λαχανικό.
on line abortion pill abortion pill how to order the abortion pill online
online purchase abortion pill abortion pill where can you buy the abortion pill
redirect My girlfriend cheated on me infidelity

Ρίγανη (Origanum Vulgare)


Οικογένεια: Lamiaceae, Γένος: Origanum Το φυτό ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών (Lamiaceae) του γένους Ορίγανον (Origanum) και θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα αρωματικά φυτά της Μεσογείου. Είναι ποώδες, πολυετές, ιθαγενές και θαμνώδες φυτό της Μεσογείου και της Κεντρικής Ασίας και χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στη μαγειρική. Σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Κρήτη, η ρίγανη είναι αυτοφυής και βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες σε όλες τις ορεινές και βραχώδεις περιοχές.
how to order the abortion pill online abortion pill order abortion pill
my husband cheated on me married men that cheat how many men have affairs

Πράσο (Allium Porrum)


Οικογένεια: Amaryllidaceae, Γένος: Allium Πρόκειται για διετή καλλιεργήσιμη πόα, που ανήκει στην οικογένεια των Λιλιϊδών (Liliaxeae) και φέρει στέλεχος όμοιο με του κρεμμυδιού. Λαχανικό γνωστό σε όλους με διαδεδομένη χρήση παγκοσμίως. Γνωστό από την αρχαιότητα, όπου αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι το τιμούσαν καθημερινά στα πιάτα τους. Ο Αριστοτέλης το επαινούσε για τις μαλακτικές του ιδιότητες και ο Νέρων το χρησιμοποιούσε με λάδι για να
go redirect wife cheated on me

Κομβαλλάρια (Comvallaria Mazalis)


Οικογένεια: Asparagaceae, Γένος: Convallaria Η Κομβαλλάρια (Lily of the Valley) είναι ποώδες, πολυετές φυτό, που φτάνει σε ύψος περίπου τα 30 εκατοστά και ανήκει στην οικογένεια των Asparagaceae. Πρόκειται για φυτό δηλητηριώδες που καλλιεργείται και ως ανθοκομικό χάρη στα πολύ όμορφα μικρά μωβ άνθη του. Στη χώρα μας είναι πολύ σπάνιο και βρίσκεται κυρίως στις περιοχές του Ολύμπου και του Ταΰγετου, ενώ το συναντούμε και με τις ονομασίες Κρινάκι ή Μυγκέ.

Σελίδα 15 από 15 | Αποτελέσματα 211 - 225 από 219
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page