ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ / ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Αιθέριο Έλαιο Φασκόμηλο (Salvia Officinalis)


Το αιθέριο έλαιο του Φασκόμηλου παραλαμβάνεται με απόσταξη του βοτάνου και των ανθών του. Έχει γλυκό, ποώδες άρωμα και διαθέτει βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητες. Συνδυάζεται πολύ καλά με Περγαμόντο, Γεράνι, Ρίγανη, Λεβάντα, Πεύκο, Λιβάνι, Σανταλόξυλο, Γιασεμί, Λεμόνι κ.α. • αντισηπτικό • αιμοστατικό • ηρεμιστικό του νευρικού συστήματος
how to order the abortion pill online where can you buy the abortion pill order abortion pill
my husband cheated on me dating site for married people how many men have affairs

Αιθέριο Έλαιο Αγγελικής (Angelica Αrchangelica, Angelica Οfficinalis)


Angelica Αrchangelica, Angelica Οfficinalis Το αιθέριο έλαιο προέρχεται από τις ρίζες και τα ριζώματα με απόσταξη υδρατμών και χώρες προέλευσης του είναι κυρίως η Γαλλία, η Ουγγαρία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Γερμανία. Χαρακτηρίζεται από πικάντικες, πιπερώδεις, φυλλώδεις υψηλές νότες και γήινο, ξυλώδες, μυρωμένο υπόχρωμα.
side effects abortion pill medication abortion what is the procedure for an abortion

Αιθέριο Έλαιο Νιαουλί (Melaleuca Quinquenervia, Melaleuca Veridiflora)


Melaleuca Quinquenervia, Melaleuca Veridiflora Το Νιαουλί είναι μικρό αειθαλές δέντρο με φλοιό με αρωματικά φύλλα και κίτρινα άνθη που μοιάζει με χαρτί και ανήκει στην οικογένεια των Μυρτοειδών. Το αιθέριο έλαιο προέρχεται από τα φύλλα και τα νεαρά κλαδάκια με απόσταξη υδρατμών. Προέρχεται από την Αυστραλία. Χαρακτηρίζεται από γλυκές, δροσερές υψηλές νότες που θυμίζουν καμφορά και υπόχρωμα που θυμίζει ευκάλυπτο.
my husband cheated on me why married men cheat how many men have affairs
dating for married my husband cheated with a man women who cheat on relationships

Αιθέριο Έλαιο Παλμαρόζα (Cymbopogon Martinii)


Cymbopogon Martinii Το αιθέριο έλαιο της Παλμαρόζα (Palmarosa) ή Φοινικοροδο, προέρχεται από απόσταξη ατμού των ανθών του φυτού. Ιθαγενές στην Ινδική χερσόνησο, το φυτό καλλιεργείται εκτεταμένα στη Μαδαγασκάρη, την Ινδία και τη Βραζιλία. Το άρωμα της Παλαμαρόζα είναι πολύ απαλό, ντελικάτο, λουλουδάτο, ρόδινο με ήπιες τονωτικές

Αιθέριο Έλαιο Πιπερόριζας (Zingiber Officinalis)


Zingiber Officinalis Το αιθέριο έλαιο της Πιπερόριζας ή Τζίντζερ (Ginger) παραλαμβάνεται με απόσταξη υδρατμών από την αποξηραμένη, κονιορτοποιημένη, ολόκληρη και με τη φλούδα ρίζα του φυτού. Χαρακτηρίζεται από οξείες, πράσινες υψηλές νότες και πύρινο, ξυλώδες, γλυκό, πικάντικο υπόχρωμα. Αναμειγνύεται καλά με τα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών, με το Νερολί, το Τριαντάφυλλο
my husband cheated on me married men that cheat how many men have affairs
why do wifes cheat why do women cheat why do husbands cheat
why people cheat women who cheat on relationships signs of unfaithful husband
side effects abortion pill medication abortion what is the procedure for an abortion

Αιθέριο Έλαιο Λουΐζας (Lippia Citriodora)


Lippia Citriodora Το αιθέριο έλαιο της Λουΐζας προέρχεται με απόσταξη υδρατμών από τα φύλλα. Χαρακτηρίζεται από γλυκές, δροσερές σα λεμόνι υψηλές νότες, και φρουτώδες, άνθινο υπόχρωμα. Αναμειγνύεται καλά με σχεδόν όλα τα άλλα αιθέρια έλαια βοτάνων και εσπεριδοειδών, και με το Νερολί, το Λιβάνι, το Γιασεμί, το ξύλο Κέδρου, το Γεράνι κ.α.
go open click here
wife cheated on me cheat on husband married affairs sites

Αιθέριο Έλαιο Μαντζουράνας (Majorana Hortensis, Majorana Origanum)


Majorana Hortensis, Majorana Origanum Το αιθέριο έλαιο της Μαντζουράνας προέρχεται από τα φύλλα και τις κορυφές των ανθών με απόσταξη υδρατμών. Χαρακτηρίζεται από πικάντικες, φυλλώδεις υψηλές νότες και ζεστό, ξυλώδες υπόχρωμα με υποψία καμφοράς. Αναμειγνύεται καλά με τη Λεβάντα, το Περγαμόντο, το Χαμομήλι, τον Ευκάλυπτο, το Δενδρολίβανο, το Tea Tree κ.α. • αντισηπτικό
side effects abortion pill abortion clinics chicago what is the procedure for an abortion

Αιθέριο Έλαιο Μέντας (Mentha Piperita)


Mentha Piperita Το αιθέριο έλαιο της Μέντας προέρχεται από τα άνθη και τα φύλλα του φυτού με απόσταξη υδρατμών. Χαρακτηρίζεται από δροσερές, φρέσκες, διεισδυτικές υψηλές νότες και οξύ, φυλλώδες υπόχρωμα, που θυμίζει καμφορά. Το έλαιο οφείλει τις δροσιστικές και αναισθητικές επιδράσεις του στην αρωματική ένωση μενθόλη. Αναμειγνύεται καλά με τη Λεβάντα, το Δενδρολίβανο, τον Ευκάλυπτο κ.α.
go open click here
why do wifes cheat why do women cheat why do husbands cheat
why people cheat married men that cheat signs of unfaithful husband

Αιθέριο Έλαιο Μάραθου (Foeniculum Vulgare, Foeniculum Officinale, Anethum Foeniculum)


Foeniculum Vulgare, Foeniculum Officinale, Anethum Foeniculum Ο Μάραθος (Fennel) είναι διετές ή πολυετές βότανο με ευαίσθητα και λεπτά φύλλα και χρυσά άνθη που ανήκει στην οικογένεια των Σκιαδοφόρων ή Σκιαδανθών. Η επιστημονική του ονομασία είναι Μάραθον το Κοινόν. Περιέχει αιθέρια έλαια κατά 7% και ήταν γνωστό στην αρχαία Ελλάδα, στην Κίνα, στην Αίγυπτο και την Ινδία.
why do married men cheat redirect link
wife cheated on me cheat on husband married affairs sites
why people cheat online signs of unfaithful husband

Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι (Citrus Sinensis)


Citrus Sinensis Το δέντρο του έχει σκουροπράσινα γυαλιστερά φύλλα, αρωματικά λευκά άνθη, πλούσιους καρπούς και ανήκει στην οικογένεια των Ρυτοειδών (Rutaceae). Το αιθέριο έλαιο προέρχεται από την έκθλιψη της φλούδας του σχεδόν ώριμου φρούτου. Προέρχεται από τις χώρες Βραζιλία, Αμερική, Ιταλία, Αυστραλία, Ελλάδα, Κίνα και Ινδία. Χαρακτηρίζεται από γλυκές, φρουτώδεις υψηλές νότες και φωτεινό αισθησιακό υπόχρωμα.
redirect My girlfriend cheated on me infidelity
go husband cheated wife cheated on me

Αιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου (Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Smithi)


Eucalyptus Globulus, Eucalyptus Smithi Υπάρχουν περισσότερα από 550 είδη Ευκαλύπτου, από τα οποία χρησιμοποιούνται περίπου 20 για την παραλαβή του αιθέριου ελαίου, το οποίο παραλαμβάνεται από τα φύλλα και τα κλωνάρια με απόσταξη υδρατμών. Το άρωμά του χαρακτηρίζεται από δροσερές, οξείες υψηλές νότες που θυμίζουν καμφορά και διεισδυτικό, ξυλώδες υπόχρωμα.

Αιθέριο Έλαιο Περγαμόντο (Citrus Bergamia)


Citrus Bergamia Το δέντρο του Περγαμόντου (Bergamot) της οικογένειας των Ρυτοειδών, ανήκει στα εσπεριδοειδή και παράγει μικρά κιτροειδή φρούτα που ωριμάζουν όταν από πράσινα γίνονται κίτρινα. Το εσωτερικό του καρπού του περγαμόντου είναι πολύ ξινό και δεν τρώγεται ωμό ενώ το ξύσμα του φλοιού χρησιμοποιείται ευρύτατα στη ζαχαροπλαστική.

Αιθέριο Έλαιο Πατσουλί (Pogostemom Cablin)


Pogostemom Cablin Πρόκειται για αρωματικό, πολυετή θάμνο με μεγάλα πράσινα φύλλα και λευκά ροζ άνθη που ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών. Το αιθέριο έλαιο προέρχεται από τα αποξηραμένα, ζυμωμένα φύλλα με απόσταξη υδρατμών. Προέρχεται κυρίως από τις χώρες Φιλιππίνες, Ινδονησία, Μαλαισία, Ινδία, Κίνα και Μαυρίκιος. Χαρακτηρίζεται από ζεστές, πλούσιες, γλυκές, πικάντικες, ξυλώδεις χαμηλές
wife cheated on me cheat on husband married affairs sites

Αιθέριο Έλαιο Κέδρου (Cedrus Atlantica)


Cedrus Atlantica Ο κέδρος είναι ένα ψηλό, μεγαλειώδες αειθαλές δέντρο, που φτάνει σε ύψος πάνω από 30 μέτρα, ζει πάνω από χίλια χρόνια και ανήκει στην οικογένεια των Πευκίδων. Το αιθέριο έλαιο παραλαμβάνεται από κομμάτια ξύλου, κατά προτίμηση από την καρδιά του δέντρου, με απόσταξη υδρατμών. Προέρχεται από τις χώρες Λίβανος, Κύπρος και κυρίως το Μαρόκο και την Αλγερία,
redirect My girlfriend cheated on me infidelity
side effects abortion pill abortion clinics chicago what is the procedure for an abortion

Αιθέριο Έλαιο Κυπαρίσσι (Cupressus Sempervirens)


Cupressus Sempervirens Το κυπαρίσσι (Cypress) είναι ένα μακρόβιο αειθαλές δέντρο με βελονοειδή φύλλα που ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσοειδών. Το αιθέριο έλαιο προέρχεται από τα φύλλα και τα κλαδιά με απόσταξη υδρατμών. Προέρχεται κυρίως από τις χώρες Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Κορσική, Σαρδηνία και Σικελία. Χαρακτηρίζεται από πικάντικες, ρητινώδεις μεσαίες νότες και γλυκό, καπνιστό, ξυλώδες υπόχρωμα.

Σελίδα 2 από 10 | Αποτελέσματα 16 - 30 από 145
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page